Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Dag 10 innan VUL

Jag känner mig lite nervös. Vilken dag kan det bli återföring? Måndag? Tisdag? Onsdag? Torsdag? Fredag? Jag vill helst onsdag. För det passar bäst med mina jobbpass. Senare går också bra. Men jag tackar ju inte nej till måndag eller tisdag.

Känner av lite biverkningar av Progynon som illamående, dålig mage, lite ömma bröst, mensvärk idag och ledvärk. Får man dra ner på dosen när man börjar med Progesteron?

Håll tummarna vid 13. :)

2 reaktioner på ”Dag 10 innan VUL
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *