Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Dagen efter äggplock

Hur mår jag idag? Betydligt bättre än igår. Igår var det väldigt svårt att hitta en bra sitt eller liggställning. Det gjorde ont hur jag än satt eller låg. Det bästa var att ligga raklång på rygg. Jag har i alla fall sovit gott i natt och inte behövt ta fler alvedon. Idag går det lite bättre men kan inte sitta på hårt underlag en längre tid. Det känns lite som någon skrev till mig innan att man fått typ en påle upp i gumpen och då har lite svårt för att sitta. Japp!  Sen har jag känt mig otroligt uppblåst i magen. Så det har tryckt på där det inte ska trycka på för då gör det ont. Har även lite problem med att gå på toaletten då ringen är väldigt hård och det gör ont precis innan man ska göra nr1, nr2 är jobbigt. Men det går bättre. He! Kanske för att man sitter lite konstigt och det spänner. Men jag ska inte klaga. Imorgon får jag förhoppningsvis reda på att mina 6 små bebisar, som jag redan kallar dem, har växt på bra och att insättning blir antingen då eller på fredag. Nu orkar jag inte sitta på min ändå ganska bekväma datorstol så det får bli soffan igen.

Hoppas jag inte skrämmer någon, bara lite information om att det är tydligen normalt att känna så här. Men det är väl inte så konstig egentligen… Överstimulerad är jag väl knappast. Då går man upp i vikt, mår illa m.m och det har jag inte gjort. Jag är i alla fall väldigt glad att jag tagit ledigt både idag och imorgon, det kan bli även på fredag. Men det är nog olika hur man mår efteråt, och det beror ju på vad man jobbar med. Idag har mest känts som lätt mensvärk och lite värk från såren. Det går över tills man gifter sig… Det går definitivt över tills man får ett plus på stickan. 😀
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *