Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Dagens KBT

Idag var det dags för KBT igen. Det som känns mest jobbigt just nu är väntan. Väntan på operation och väntan på IVF. Tiden går och jag kan inget göra mer än att vänta och hoppas på att må bättre vissa dagar. Smärtan är såklart också jobbig. Vissa dagar är den väldigt intensiv. Då orkar jag inte göra så mycket. Men det får vara så. För de dagar jag mår bättre så orkar jag göra något. Jag får ta en dag i taget helt enkelt.

Jag känner att jag har lite dåligt samvete att vi inte gjorde så mycket på semestern. Men jag gjorde ju det jag kunde. För att slippa ha dåligt samvete för det så fick jag i uppgift att tänka över vad vi gjorde för något roligt. För vi satt antagligen inte bara och hade tråkigt. Vi tog det lugnt och vilade mycket. Det man egentligen ska göra. Det borde jag vara nöjd med.

Något som gör mig glad är att jag har kommit i kontakt med några andra tjejer som har endometrios. Många av dem har exakt samma problem som mig. Tråkigt för oss men samtidigt skönt att ha hittat några som förstår vilket helvete man faktiskt går igenom. Att det faktiskt inte bara är inbillning. Det finns en anledning till smärtan.

Så det var ett givande samtal även idag! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *