Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Dagens KBT

Idag var det dags för KBT igen. Det var en hel månad sedan jag var där sist. Det kändes. Det var precis som att börja om igen. Tyvärr kände jag att det inte gav så mycket idag. Jag fick en känsla av att terapeuten inte var riktigt närvarande. Kanske hon var stressad eller hade en dålig dag. Jag vet inte. Jag ska dit igen nästa måndag. Sen blir det en paus under sommaren. Eftersom jag ville det. Men det är kanske dumt. För då får vi börja om igen.

Vi pratade om mitt mående. Om min koloskopi. Hon tyckte också att jag skulle anmäla om jag orkade. Det kan kanske vara bra. För hur ska annars vården veta? Hon tyckte även att jag skulle anmäla min vårdcentral för att inte ta hand om mig när jag mår som sämst. Att de vägrar ge mig den hjälp jag behöver. Får se om jag kan skriva ihop något bra. Vi pratade även om att mitt dåliga mående får mig att tycka det är jobbigt att gå hemifrån. Att jag känner mig väldigt osocial och tycker det är jobbigt med mycket folk. Det sista vi pratade om var min mamma. Hur svårt hon har för att lyssna och visa empati. Att det nog är därför som jag drar mig för att berätta om IVFen.

Snälla kroppen. Låt mig må bättre imorgon. Idag har jag haft väldigt ont. :-/
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *