Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Dags för nästa!

Jag är så glad att jag tog tag i min migrän och fick Imigrane utskrivet på recept. Utan triptaner så fungerar jag inte när ett migränanfall väl sätter igång. Inget annat hjälper.  

Nackdelen med just denna är att det brukar ta 2 timmar innan den verkar. Så lång tid brukade det inte ta med Zomig Nasal. Jag fick höra att den också finns att få på recept. Är den kanske bättre? Vilken tar ni? Vad fungerar bäst för er?

Så nu är jag fullproppad med mediciner. Vad blir nästa? Full mens? Jag vill inte!!!

Ni som har testat olika hormoner för att slippa mens, vilken fungerar bäst för er? Vilken mår ni bäst/sämst av? På torsdag ska jag byta ut Synarela mot Enanton. Jag glömde fråga om sprutan motsvarar samma dos som jag tar nu. Den jag ska ta är på 3,75 mg. Någon som vet?  

4 reaktioner på ”Dags för nästa!

  1. A: Citodon hjälper inte alls för mig. Inte ens Oxikodon. Tur det finns annat. Diklofenak vill man ju inte trycka i sig. :)

  2. Jag körde på Citodon mot migränen ett tag men sedan tog jag tag i det och fick Imigrane utskrivet. Tycker det är toppen och tar det så fort jag börjar få migränkänningar, det funkar jättebra för mig iaf!

  3. Sara: Tack för infon. Jag är lite nervös över att må sämre. Kontrollbehov som jag har. 4 veckor är lång tid. Huuu! 😉

  4. För mig fungerar zoladex varannan vecka bäst (&så en gnrh-analog). Blir dock inte blödningsfri med den utan behöver 8 puffar synarela/dag för att inte blöda. Tror du kommer uppleva enantonet lite starkare eftersom du inte har haft så höga doser synarela. Men om du upplever det tvärt om så går det att göra som jag gör, ta varannan eller var tredje vecka istället. lycka till ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *