Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Drömresa

När jag mår dåligt så brukar jag alltid drömma mig bort och googla efter resor på internet. Det känns bra att kunna fokusera på något annat. Något man drömmer om. Just nu är jag inne på Afrika. Tänk om man skulle adoptera därifrån. Då skulle det vara roligt att åka dit och inspektera lite först. Jag är inte så insatt ännu i om där finns något land som är aktuellt för just oss.

Jag hittade en sida som har lyxhotell mitt ute i vildaste Afrika, Nyati. Det låter väl intressant? Men smakar det så kostar det, eller vad man brukar säga. Men det kan man väl vara värd mitt i allt kämpande.

Vad sägs om att bo på ett lyxhotell med en egen bungalow mitt i en nationalpark med panoramautsikt? Där kan man sitta på balkongen och kika ut över Elefantfloden och spana efter djur. Det låter helt underbart. Vi som älskar djur. Tänk att få uppleva att bo mitt i bland dem. Det ingår även en massa utflykter där man får åka runt i safaribilar och spana efter djur eller få uppleva fantastiska vattenfall. Det låter helt magiskt tycker jag.

För 10 dagar med boende och flyg så kostar det 16 995 DKK per person. Då ingår all mat och hela 5 utflykter. Jag ska genast tjata på min man att vi måste spara pengar till det här. Vilken drömresa!!!

afrika1

Tänk att ligga här i hängmattan och spana efter djur.

afrika2

Rummet ser också helt fantastiskt ut.
Öppnar man upp så kan man börja dagen med att ligga i sängen och spana efter djur.

afrika3

Här skulle jag nog spendera den mesta av den lediga tiden.
Med en drink och kika efter elefanter.

Här skulle jag kunna mår bra!!!

 

2 reaktioner på ”Drömresa

  1. Åh ja! Härligt med resa (och reslust!). Jag var i Kenya ett par månader, var även på safari och bodde urtjusigt bland djuren. Verkligen häftigt och ett underbart minne. Ta med en bra kamera 😉
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *