Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

En bra dag!

Hej!

Idag har jag faktiskt mått hyfsat bra. Har inte behövt ta något smärtstillande alls. Skönt!!! Jag har julbakat lite. Visst, det är lite jobbigt att stå upp längre stunder. Men då får man sätta sig ner och vila lite. Då går det bra.

Jag har ett litet dilemma. Med östrogenplåstren. Jag måste välja mellan att blöda lite ibland eller ha migrän 2 ggr i veckan. Jag hatar migrän och det går inte alls att få bort så jag valde att öka dosen igen. För då slipper jag migränen. Än så länge har jag inte blött mer så hoppas det bara var tillfälligt. Tänk mardrömmen med migrän hela julen. Nej tack!!!

Hur mår ni som är barnlösa nu under julen? Jag brukar ha enorm ångest men den är inte så farlig ännu. Visserligen medicinerar jag ju nu med Sertralin så det hjälper mig nog lite. Men det är tufft. Helst när alla julbilder på barn ramlar in på Facebook. Det gör ont! Jag försöker fokusera på det vi har nu. Nästa år är det kanske inte bara vi längre. För då ska vi precis ha fått en liten. Det har jag bestämt nu. Så det så!!!

Kram på er!!!

3 reaktioner på ”En bra dag!

  1. Kramar å julstyrka till dig. Strunta i den gräsliga kommentaren. Heja dig som kan va utan smärtstillande nu!!!! Julen är plågsam utan ett barn, ett år till. Nästa år så… Annars gräver jag ner mig. Stor kram!

  2. Min jultid har hittills varit tung och ångestfylld. Men just nu har jag ett lättare hjärta eftersom jag också haft ett par piggare dagar och tror faktiskt att julen kan bli riktigt bra. Men jag blir alltid ledsen några gånger under julafton och juldag- det är nästan ofrånkomligt. Stunder som påminner om längtan och förluster. Att ett av missfallen skedde på julafton-nyår för två år sedan hjälper ju inte heller kan man ju säga.

    Jag längtar ibland på ett positivt sätt efter att vi satte igång med adoption. Men samtidigt måste jag kanske acceptera ytterligare några jular utan barn och den vetskapen får magen att knyta sig. 6 längtansfyllda jular har passerat och även om jag vet att det förr eller senare kommer en jul med barn så är ju inte jularna dessförinnan helt behagliga. Längtan försvinner ju inte över en natt.

    Jag ska försöka att njuta ändå. <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *