Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

En härlig dag!

Idag har jag känt mig lite piggare. Vet inte om det är det fina vädret eller att jag faktiskt mår bättre. En kombination kanske. Så idag har jag gjort något som jag inte gjort på väldigt länge. Cyklat. Efter ett tag fick jag värsta mjölksyran i ben, skinkor och ryggslut. Det kändes skönt samtidigt som det gjorde ont. Nu efteråt känner jag mig helt slut. Men samtidigt väldigt stolt över mig själv.

Jag har fått min lilla maskin med posten. Den som påminner lite om en TENS. En billig variant. Jag har precis testat den. Den fungerade faktiskt ganska bra. Den vibrerar skönt mot de krampande musklerna. Så nu blev jag pepp på att uppsöka den där sjukgymnasten. Min man går till en som både kör akupunktur och TENS. Det kan ju inte skada i alla fall. Dessutom är det gratis då vårdavtal gäller. Jag har fortfarande inte fått någon kallelse till sjukgymnasten på Kvinnokliniken.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *