Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

En present till en av er!

GOD JUL på er alla fina läsare. Hoppas julen kommer att bli mysig och fin även om det för många av oss känns jobbigt att vara barnlös. Själv tycker jag det är väldigt jobbigt. Men jag hoppas verkligen att detta kommer att vara sista julen som det är så.

Eftersom det är självaste julafton så tänkte jag ha en lite tävling där en av er kommer att vinna äran att få följa min privata blogg. Jo det är sant, jag har en till. Jag är inte riktigt redo ännu att låta alla få följa den. Men med tiden kommer ni också att få göra det.

Så! Vem vill följa min privata blogg? Skriv en kommentar och berätta lite om er själv. Glöm inte att fylla i rätt e-mail så jag kan kontakta er. Sista tävlingsdag är den 31 december.

  

9 reaktioner på ”En present till en av er!

 1. Hej! Skulle gärna följa don privata blogg också. Började googla efter ivf-bloggar när jag och min man hamnade i den svängen och den första jag hittade var din. Dina inlägg har gett mycket under åren! För våran del har ivf inte gett något som helst redultat och nu står vi i kö för äggdonation. Hoppas att 2016 blir vårt år! Kram

 2. Följer gärna även dig via din andra blogg :-) Hittade dig när jag googlade efter info om endometrios och på den vägen är det. Dålig på att kommentera men läser desto flitigare. Önskar dig en god jul och ett gott nytt år!

 3. God fortsättning på julen! Vill gärna följa dig ännu mera under det kommande året då du förhoppningvis blir gravid och får ert efterlängtade barn. Jag håller alla tummar för att 2016 blir året då allt vänder mot det bättre för dig!

 4. Hej! Och god jul på dig! Skulle vara skoj att läsa din privata blogg också. Har följt dig i flera år nu. Har själv haft turen att få bli mamma till tre barn. Bor i Finland så chansen att jag skulle känna dig på riktigt är obefintlig.

 5. Hej och god fortsättning!
  Jag är en tjej på 33 år som hade en barnlängtan men inte hade någon pojkvän. Jag ”skaffade” då barn på alternativt sätt och min efter 8 försök en son som idag är 17 månader.
  Jag är idag tjänstledig från mitt P-ASS jobb och studerar till lärare.
  (Vill inte att kommentaren publiceras, men vill vara med i tävlingen)
  Kram

 6. Jag vill följa Din blogg Libra!! Tittar in här ofta men de tråkiga är att mina kommentarer inte syns här på bloggen..vet inte varför :-/
  Men jag hoppas att Du ser dem!

  Önskar er en Trevlig Jul Helg!

  Kraam <3

 7. Önskar dig och din familj en underbar julhelg! Hoppas att ni får det mysigt! Kram Genus Longing
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *