Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

En tanke till dig

Igår skickade jag ett mail till en av mina IVF-vänner. Jag ville höra hur det går för henne. Hoppades på att graviditeten gick bra och att allt var som det skulle.

Idag fick jag ett svar. Ett sorgligt svar. Det hade inte gått bra. I vecka 23 föddes hennes dotter utan förvarning. Alldeles för tidigt. Idag ligger hon och kämpar för livet, fast i en kuvös.

Jag blir så ledsen. Varför måste vi som kämpar om några behöva genomgå detta också. Vad har vi gjort för att förtjäna detta???

Jag skickar en tanke och kram till dig Karin och alla andra som går/har gått igenom det här!!!

Tänk att det till sommaren har gått hela 3 år sedan vi förlorade vår dotter Edda i vecka 22. Det gör fortfarande så ont i mitt hjärta när jag tänker på det. En sorg som inte går att förklara och som alltid kommer att finnas kvar. Vi saknar dig!!!

En reaktion på ”En tanke till dig
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *