Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

En vecka kvar!

Idag är det en vecka tills jag får göra om min ERCP. För er som missat detta så fick jag besvär med gallsten i slutet av förra året. I februari opererade jag bort gallblåsan. Men har efter det haft problem med en gallsten som är kvar i stora gallgången. Den skulle försvunnit vid min förra ERCP (en operation via munnen) i juni. Men läkaren vågade inte bränna upp min gallgång eftersom jag enbart fick lugnande och inte kunde ligga stilla. Nu ca 4 månader senare ska jag äntligen få göra om detta ingrepp men under narkos. Behöver jag säga… Äntligen!!?

Ca 3 veckor efter detta kan jag äntligen börja med ett nytt IVF-försök. Som det ser ut nu så börjar jag med sprutor runt den 1 november. Det blir det korta protokollet med 300 IE Menopur.

image

Nu ska vi lyckas!!!

En reaktion på ”En vecka kvar!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *