Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Enanton & Brev

Hej!

Idag har jag varit och tagit min förhoppningsvis näst sista spruta Enanton. Det gick bra. Jag börjar bli van. Nu är planen att ta den sista den 5 januari och sen köra igång med Menopur den 19 januari. Hoppas det ska gå. Jag måste ringa kliniken och planera lite. Det känns så nervöst. Men jag är samtidigt lite pepp. Jag vill så gärna bli gravid.

Jag fick även ett ”fint” brev idag med posten. Det var provsvaret från operationen. Det stod att jag nu har fått diagnosen till 100% och att det sitter Endometrios i Fossa Douglasi, mellan livmoder och tarm. Det känns så skönt att äntligen ha fått det riktigt bekräftat.

Annars mår jag lite sådär idag. Är extremt trött, har ont i nacken och lite huvudvärk. Kanske är det migrän på g. En långdragen sådan i så fall.

Imorgon blir det yoga igen. Det ser jag fram emot.

Kram! ❤️

4 reaktioner på ”Enanton & Brev

  1. Åh. Men tänk så Skönt att ha det du kämpat för att få veta svart på vitt på papper. Puh. Hur ska ni fortsätta behandlingen nu då efter operationen? Håller tummarna så hårt för dig och er och att ni kan starta upp i januari. Du är en sån fighter!!!

  2. Så spännande! Speciellt eftersom jag och min man också ska starta IVF i januari :) Jag är också pepp men samtidigt nervös.. Jag hoppas så att ni ska lyckas nu!

  3. Skönt att få en diagnos, men tråkigt med endo… Kaggar också endo i fossa Douglasi. Är tydligen helt sammanväxt där så de kom inte ens in dit :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *