Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Enanton & klockor!

Vilken tråkig dag jag har haft än så länge. Jag kunde verkligen inte somna. Tror det är jobb, FK och läkare som oroar mig. FK har fortfarande inte hört av sig igen. Så jag väntar. Det är jobbigt att vänta. Så jag låg hela förmiddagen och kollade på Gossip Girl. Sen vid 11 lyckades jag till slut somna och sov till 15. Så nu har jag fått lite sömn i alla fall. Men nu ikväll är det tvätt. Kul dag! Not!

Jag vet inte om ni har märkt av det men det verkar vara inne med klockor just nu. Är det något som ni använder? Jag har en gammal Storm-klocka som jag funderar på att laga för ena visaren har gått sönder. Jag hittade en julkalender där man kan vinna ett presentkort från Ur & Penn. Är ni med i några julkalendrar? Det finns massor på internet. Jag är med i måååånga. Man kanske skulle börja använda en klocka istället för att titta på mobilen hela tiden? Det kanske kan göra så att man känner mindre stress? En perfekt julklapp också som passar alla, eller ja, nästan alla. Jag är lite sugen.

Här är mina favoriter från just Ur & Penn:

R19303-434_1 X27403-637_1X10633-637_1X11008-257_1

Imorgon är det dags för en ny spruta Enanton. Jag har bara en kvar i förpackningen och behöver två. Så retligt. Mitt högkostnadskort har gått ut så jag måste köpa en till. Hoppas det finns styckvis också för ett 3-pack kostar 3200:-. Huga! Det har jag verkligen inte råd med just nu.

Har ni något tips på bra serier på Netflix? Jag börjar få slut på de jag följer.

Nej nu ropar tvätten igen!

En reaktion på ”Enanton & klockor!

  1. Serietips: Jessica Jones, finns på Netflix. Jättebra! Kollat en del nu när jag blev sjukskriven :)

    Ang dyr medicin så behöver du inte betala hela den summan eftersom rabatten går in efter att du kommer upp i en viss summa. En liten tröst iaf att du ine behöver betala 3200kr iaf.

    Ring fk själv och fråga hur det går :)

    Kram!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *