Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Endometrios på TV

Det uppmärksammas mycket om endometrios överallt i media just nu.

Jag kikade t ex precis på ett väldigt informationsgivande klipp från TV4 igår. Kika HÄR

Jag tycker det är väldigt bra att fler får kunskap om det här. Det ÄR inte normalt med extrema blödningar och menssmärtor. Något som jag har trott i flera år. Som i mitt fall har spridit sig vidare till extrem värk och blödningar från ändtarmen också.

Det är jättebra att kunskapen sprids på sociala medier men även inom familj och vänner för att öka förståelsen.

Så hjälp till att sprida kunskapen för att få hjälp i tid innan det går för långt!

3 reaktioner på ”Endometrios på TV

  1. Det var i metro igår oxå om en tjej. Finns en grupp som heter medsystrar för dom med Endometrios.
    Kram

  2. Lider inte själv av det men det gör inte vetskapen om det mindre värt, snarare tvärtom! Anar att många av de väninnor som man har/haft som lidit oerhört av sin menssmärta och sina blödningar mycket väl kan ligga i farozonen faktiskt utan att veta om det. Då är detta faktiskt guld värt!

  3. 4:ans Nyhetsmorgon har besök av den gynekologen varje vecka tror jag. Otroligt viktigt att det pratas om dessa saker!!
    Kram till dig <3
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *