Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ersättning!

Hej!

Jag kontaktade FK och undrade om det fanns möjlighet att få ersättning för resor till och från jobbet nu när jag ska arbetsträna. Men det får man inte. Det kommer att kosta mig 44:-/dag när jag ska dit. Det känns lite surt när man går på sjukpenning. För jag kommer att ha exakt samma pengar som jag haft under sjukskrivningen som nu när jag ska arbetsträna. Trist!

Jag mår lite konstigt i kroppen. Det känns som att jag har brist på något. Kanske är det sockret som bråkar. Jag äter inte alls lika mycket som jag gjort innan. Eller så är det hormonerna. Jag har lite smått ont i huvudet också. Det är ju många som känner så av sprutorna. Så kanske det är annorlunda nu när jag gått på Enanton så länge.

Hoppas ni får en fin dag! <3

sugar-evil

4 reaktioner på ”Ersättning!

  1. T: Nej jag får inte lön för de timmar jag jobbar. Jag kommer att vara sjukskriven till 100% och gå bredvid 2 timmar/pass.

  2. Det är väl klart att de inte betalar resan.
    Du får ju lön för de timmar du jobbar så då låste du ju få ut mer än när du bara är sjukskriven

  3. Om du har arbetsträning via arbetsförmedlingen kan de bevilja dig resor till och från arbetsträning. Där jag bor har de en shablonavgift på 600kr i månaden. Utöver det betalar AF. Det kanske kan hjälpa dig

  4. Jag fick ont i huvudet några dagar när jag drog ned på socker. Å andra sidan fick jag lite ont i huvudet av menopur också :) Lycka till imorgon nu. Hoppas på många fina ägg!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *