Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Ett samtal

Idag ringde min telefon med skyddat nummer. Jag kände att jag var tvungen att svara för det kunde ju vara någon läkare. Det var tjejen jag pratat med några gånger förra veckan på Kvinnokliniken. Hon hade pratat med någon läkare.

Jag nämnde att jag varit på gynakuten och fått hjälp. Jag frågade också om sjukgymnastiken. Men läkaren hade tydligen glömt bort det. Anade det då hon var så stressad. Jag nämnde också att min sjukskrivning går ut på söndag och att jag för tillfället mår sämre pga blödning. Så det är omöjligt att jobba tyvärr. Tråkigt! Jag fick också ett nummer till väntelistan för operation. Men de hade bara telefontid i en halvtimme så jag kom aldrig fram. Det var upptaget när jag ringde. Typiskt. Jag gör ett nytt försök imorgon.

Jag börjar må lite lite bättre igen. Men det krampar både bak och fram. Känner mig helt stel i bäckenet. Hoppas jag får en tid hos sjukgymnast snart. Vill helst gå på Kvinnokliniken då de känner till mitt fall. Annars har min man hittat en som är jättebra som även gör akupunktur. Med vårdavtal dessutom. Henne får jag gå till annars.

Idag händer inget särskilt. Vi ska tvätta. Roligt? NOT! Det regnar ute. Kanske vi åker och veckohandlar lite. Kylskåpet ekar tomt.

Vad hittar ni på idag? ❤️

En reaktion på ”Ett samtal

  1. Vad skönt att du mår lite bättre trots bäckenet..
    Min lilla tjej och jag har varit i gång ett tag,nu ska vi ut en stund och plocka blåbärsris till våra kaniner vi har.sen ska damen få gunga lite,hoppas vi slipper regnet men inte troligt,Nej..
    Ha en bra dag!❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *