Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fika & migrän

Idag var det en seg morgon. Jag vaknade vid 10 och upptäckte att mannen fattades. Han hade somnat på soffan igen. Så dumt. Vi som har så sköna sängar. Fast ibland sover jag bättre när han inte ligger bredvid för han kan snarka ibland. Jag är så lättväckt. Funderar på att köpa någon snarkmojäng till honom. 😉

Sen har jag varit och fikat med Som en ros som också gör IVF samt har många liknande problem som mig. Så det var skönt att prata av sig lite. Hoppas att du också tyckte det var givande. :)

När jag kom hem fick jag extrem kramp i korsrygg, svanskota och ändtarm igen. Jag kan verkligen inte sitta rakt upp och ner. Hur skulle det ens vara möjligt för mig att börja jobba? Jag satt där i 2 timmar!!! När jag jobbar så måste jag sitta ner i 9 timmar för det mesta. Det är inte ens möjligt. Så efter jag hade ätit lite plättar så blev det soffan med värmedynan en stund.

Jag har känt mig väldigt trött idag. Kunde inte riktigt förstå varför. Men sen kom den. Migränen. Den är tröttsam. Imigran hjälper inte heller. Måste ta en till sen efter någon timme. Det är kanske dags att fråga efter någon annan sort.

Jag känner att det är mer givande för mig att skriva blogginlägg om hur dagen har varit istället för att bara fokusera på det negativa. Det blir lite som terapi. Jag uppskattar dagen mer. Hoppas att ni också tycker det är lite mer läsvärt. :)

  

3 reaktioner på ”Fika & migrän

  1. Jag tycker det är fint att få ta del av vem du är som person även om du nu är anonym. Så jag gillar dina vardagsuppdateringar rätt mycket också! :)

  2. Vad härligt att det ger dig något att skriva om din dag.
    Jag har skrivit mycket dagbok..det har varit lärorikt att se tillbaka på..iallafall när tråkiga saker blivit till det bättre:)
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *