Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fladder (16+5)

Jag vet inte om det är lite fladder jag känner ibland. Det känns ganska långt ner så det kan inte vara tarmarna. Det kittlar till lite snabbt på vänstra sidan. Ja kanske lite som fisksprattel. Får se om det kommer igen. Har känt det 2 ggr nu. Sen när jag går har jag börjat få lite ont vid äggstocken. Kan det vara så att den lille sparkas lite där?

Idag har vi varit på ett annat Babyproffsen. Vi bestämde oss ganska snabbt att det nu står mellan Teutonia Fun, Teutonia Cosmo och Brio Happy med swivelchassi. Svårt! Vilken tycker ni är bäst av dessa? Någon som har positiva eller negativa erfarenheter? Sen kom vi på att vi glömmer kolla sittdelen på vagnarna vilket kanske är de viktigaste egentligen eftersom man använder de längre. Får åka till fler butiker och testa.

Nu blir det filmmys! :)

3 reaktioner på ”Fladder (16+5)

  1. åh va mysigt att få känna bebisen! :-)

    Det här med barnvagn vågar jag inte tänka på än.. finns ju en hel djungel. Jag har ingen aning om vad man ska ha, vilka som är bra och vad man ska tänka på.. haha.

    Kram till dig!

  2. kul med fladder! säkert lillfisken du känner!
    själv har jag någon ”dragande” känsla snett nedanför naveln som jag hoppas är ett gravsymptom.

  3. Säkert lilla bebisen där inne som sprattlar :) Nu när du lokaliserat det kommer du nog känna det lite då och då. Och barnvagnsköpet kan jag inte säga något om, men jag har hört folk som är nöjda med både Fun och Happyn. En grej man kan ha i åtanke är väl att ha så lite saker som möjligt som kan gå sönder, det var ett råd jag fick och inte lyssnade till :) och så gick ju handtaget sönder flera gånger för mig oxå :) Det finns alldeles för mycket att välja på och vill man ha en speciell grej så finns den på en viss vagn men då saknar den nått annat istället, typiskt. Vilken färg och sånt ska ni ha?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *