Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Förvirrad

Ringde precis kliniken och fick svar på blodprovet. Värdet ligger för högt för att inte vara gravid och för lågt för att vara gravid. De trodde att det var Ovitrellen som finns kvar. Men det var ju 15 dagar sedan. Märkligt. Ja gravid kan jag inte vara för mensen är där och jag blöder rött med klumpar. Jag ska tillbaka om 1 vecka och ta om. Drygt! Mest för att kolla så det inte ökar och att det te x är ett utomkved. Huga!

Glömde fråga om jag ska fortsätta med Crinonen. Känns meningslöst då jag blöder.

Jag tar paus en vecka och återkommer. Ses på tisdag den 11 december.

11 reaktioner på ”Förvirrad

 1. Konstigt. Ja en spekulation är ju tidigt missfall. Angående jobbet. De kan dessvärre be om intyg tidigare än vad de gjort. Tror det är om man e sjuk 3ggr eller fler på ett halvår.
  Det blir ju lite bökigt för dig. De brukar hänvisa en till företagshälsovården. Du kanske kan berätta för läkaren vad ni varit med om. Det förklarar all migrän i världen.
  Så slipper du det huvudbryret.
  Kram

 2. Även fast jag inte känner dig så finns du i mina tankar!!! Hoppas på det bästa för dig och att du i framtiden ska få ditt plus!
  Kramar

 3. Den stackare. Kan det inte vara så att embryot fäste och sen släppte igen. Som ett tidigt missfall? Nej, vad vet jag egentligen.
  Jag fick också gå och kolla om jag hade x efter mitt första IVF då jag inte fick någon riktig mensblödning, endast lite stänk och tydligen skulle det vara mer. Hoppas verkligen att det inte är någon fara.
  Ta hand om varann. Ser framemot att höra hur det går. Kram!

 4. Hej! Vill bara berätta att jag var med om nåt liknande för en månad sen. På ruvardag 12 fick jag minus och sedan mens, riklig blödning i ca 2-3dagar, sedan mindre.
  Efter att ha känt mig konstig testade jag igen på dag 15. Då fick jag svagt positivt! Väldigt förvirrande. Testet blev sakta starkare och jag fick vara gravid i ca två veckor men tyvärr kunde man aldrig hitta hinnsäcken. Inte i livmodern och inte heller i äggledare. Så förklaringen var att jag troligen fått ett tidigt missfall:( Själv trodde jag på ett x men jag var inte öm vid undersökning så det trodde inte läkaren. Håller på med syskonförsök och detta var tyvärr tredje missfallet på 1 1/2 år:( Livet är orättvist, eller hur? Hoppas allt löser sig för er och att ett mirakel sker;)/AH

 5. Mitt hjärta värker för er, jag hoppas att du hittar kraft och styrka att ta dig igenom det här. Jag har följt din blogg ett tag och verkligen hoppats att du skulle få ett +. styrke kramar

 6. Fförstår att det e förvirrande.. Åhn nej hoppas det bara är medicinen o inte ett x. Ta du o vila o tänkt på annat så gott det går. Hmmm det här med jobbet… Kanske om du orkar e bäst att du berättar. Men kan dom verkligen kräva intyg enligt lagen?? Tänker på er. Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *