Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fosterrörelser!

Det är så jobbigt med att ha börjat känna fosterrörelser tydligare. När jag inte känner något så blir jag livrädd. Riktigt jobbigt! Längtar tills jag känner mer regelbundet.

Hur har det varit för er? Jag vet att vecka 17 är tidigt.

Idag ska jag på sista KBTn. Känns lite konstigt. Tidigare har man fått vänta i 3 månader och sen frågat sin läkare om en ny remiss. Nu har de ändrat det till 1 år. Helt galet! Som tur är så är jag välkommen tillbaka till min gamla kurator som jag gått till efter Edda. Känns tryggt! För tänk att vara utan samtalskontakt så länge. Visst, man kan gå privat. Men vem har råd med det?

3 reaktioner på ”Fosterrörelser!

  1. Så olika det är för alla.jag började känna i vecka 16:)Och vad mysigt senare med mera tydliga sparkar..såg roligt ut utan på magen hihi:)

  2. jag började känna runt v. 23 men det var oroande för vissa dagar kände jag ingenting. nu är jag i v 39 och känner jättemycket men de stunder jag inte känner blir jag jättenojjig

  3. Om man är kopplad till någon företagshälsovård så brukar de hjälpa till med just samtalsterapi osv. För att gå privat blir ju dyrt med tiden.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *