Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fredag & 3 veckor!

Idag är det fredag. En bra dag. Det är snart helg och man kan hitta på roliga saker med sin man. Vad ska ni hitta på? Jag ska nog mest ta det lugnt och läka. Kanske gå en långpromenad så magen kommer igång. Det är så jobbigt efter för mycket morfin och annat vid operation. Tarmarna stannar upp. Idag blev jag helt överlycklig av att kunna göra nr2. Det var i söndags sist. Inte alls likt mig. Så nu får vi hoppas att magen kan bli sig själv igen. Gärna bättre än innan.

Idag känner jag mig hyfsat pigg. Fick lite ont efter frukosten. Så riktigt bra är jag tydligen inte ännu. Tur jag fick fortsatt sjukskrivning t om måndag. Jag hade aldrig orkat. Jag sov mycket igår. Behövde tydligen det. Idag blir det nog mest soffan och Netflix. Vilka serier följer ni? Jag har fastnat för Party Down. Jag gillar serier.

Om 3 veckor börjar jag med sprutorna. Är så pepp. Känner mig faktiskt väldigt positiv. Vad kan gå fel denna gången? Inget hoppas jag. När jag tänker på helheten så blir jag rädd. Men jag måste försöka ta en dag i taget. Det är det bästa och allt som behövs. Jag måste lära mig att leva här och nu. Inte då och sen.

På måndag börjar jag med ägglossningstest igen. Sista chansen med eget försök. Tänk om! Nej! Jag vill mest ha koll på ägglossningen så jag vet när nästa mens kommer.

Trevlig helg på er!

2 reaktioner på ”Fredag & 3 veckor!

  1. Hej… Va skönt det var att läsa din blogg. Jag eller vi rättare sagt är i samma sits. Imorn börjar jag med nässprayen är jätte taggad men ändå så rädd
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *