Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Fri från skiten!

Hej!

Jag har varit så nervös över att vara utan smärtstillande. Men det har gått ganska bra idag. Förutom att jag började blöda i morse och hade blod i avföringen. Jag minskade dosen på Estradot, östrogenplåster, till 25 mg igen. Det är nog dem som gör det. Så typiskt! Så jag har rätt ont idag. Men jag tog en Ipren och alvedon. Jag orkade faktiskt t om gå ut på en promenad. 

Med morfin i kroppen känner man sig väldigt lugn. Utan känner man sig naken. Jag höll på att få panikångest på Ica idag. Det var lite läskigt. Men det gick snabbt över som tur var.

Jag har faktiskt inte känt av så mycket abstinens ännu. Bara lite i morse. Nu har det gått över ett dygn sedan jag tog sista dosen. Kanske det blir värre imorgon. Hoppas inte!

Nu ska jag dricka lite glögg, spetsad med whiskey, för att jag kan!

Kram! :)

4 reaktioner på ”Fri från skiten!

  1. Du vågar inte ens skriva ut vem du är. Det tycker jag är fegt. Jag har tyvärr alla dessa diagnoser, om det nu kallas det. Kan jag hjälpa det? Vad är ditt problem? Var glad att du verkar må bra och har kommit undan lätt här i livet.

    Jävla sätt!!! Du kan väl hålla tyst och sluta läsa min blogg om du stör dig så. Idiot!

  2. Har du IBS också? Förutom migrän, endometrios, gallbesvär, panikångest och allt annat? Jag har läst din blogg från början, och du har ställt rätt många diagnoser på dig själv under tid.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *