Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Godmorgon!

Hur mår ni?

Jag mår så fruktansvärt konstigt i kroppen. Jag har börjat toksvettas på nätterna igen. Något som jag bara gjorde i början av nedregleringen. Sedan när jag började med östrogen så försvann det mesta. Men nu har det kommit tillbaka. Samtidigt som jag har myrkrypningar. 

Jag börjar bli trött på att vara nedreglerad. Jag tror inte att jag orkar så länge till. Det är så oerhört påfrestande för både kropp och psyke. För er som aldrig har varit där så är det lite svårt att förklara. Men man känner sig inte riktigt som sig själv. Man lever i någon sorts bubbla där man inte orkar vara speciellt social och kroppen känns tung och trött. Som om en del av ens personlighet har försvunnit. Eller hur förklarar ni andra som varit där det?

Jag la mig vid 3 i natt och vaknade vid 6 och kände mig lite pigg. Märkligt! Jag är nog hungrig. Något som jag inte heller känner av direkt längre. Jag har börjat äta jättedåligt. Kanske är det därför kroppen känns extra konstig. Jag har ingen aptit. 

Jag hoppas så att jag kommer att må bra ikväll. För då ska jag och 7 andra IVF-tjejer ut och äta middag. Det ska bli sååå trevligt. Jag längtar efter att få träffa alla igen. Det var ett tag sedan jag träffade Kom till oss nu, en av de 2 första tjejerna jag tog kontakt med. Som jag har mailkontakt med nästan dagligen och har haft i över 2 år. Så henne ser jag extra mycket fram emot att träffa. Självklart er andra också. :)

Håll tummarna att kroppen orkar med lite trevligheter idag!!!

Kram ❤️

4 reaktioner på ”Godmorgon!

 1. Karin: Tack! Som jag mår just nu så känner jag mig långt ifrån redo. Jag hoppas verkligen att operationen kommer att hjälpa. Är trött på att må så här. Kram

 2. Hej!
  Operationen närmar sig och ivf närmar sig..
  Känner du dig trots allt redo inför ivf trots hur din kropp verkar må?
  Hoppas allt ska gå bra för dig:)
  Kram<3

 3. Snart är det operation och sen ivf strax efter så du slipper nedregleringen sen! Måste vara riktigt jobbigt att känna sådär i kroppen. Troligtvis skapar det ändå bästa förutsättningarna för nästa ivf :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *