Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Godmorgon!

Ännu en natt som jag har sovit som en stock. Härligt! Jag är extremt trött just nu. Tror det beror på sprutorna. Jag har även ett stort sug efter salt och känner mig ofta hungrig. Man skulle nästan kunna tro att jag redan är gravid. Förgravid kanske.

Jag har inte skrivit om min sjukskrivning på ett tag för det känns så negativt och tråkigt samt lite privat. Men visst, jag brukar ju skriva om det så jag får väl uppdatera er lite. Jag har träffat FK och min arbetsgivare. Det gick bra. Jag ska börja arbetsträna fr om den 1 februari på 25% vilket blir 2,25 timmar/pass. Det blir en bra början. Det enda som blir lite dumt är att just den veckan kommer vi förhoppningsvis ha både äggplock och återföring. Men jag har förvarnat min arbetsgivare om det. Så det blir nog inga problem. Min arbetsgivare har stor förståelse för att jag ev inte kommer att kunna komma tillbaka på 100%. För hon vet hur tungt och annorlunda just detta jobb är. Det känns skönt! Vi pratade om att börja arbetsträna på kontor istället. Men nackdelen blir då att när jag känner att jag klarar av det så kommer jag inte att få någon mer sjukersättning och blir då tvingad att antingen gå tillbaka till mitt jobb eller söka nytt. Så det är väl lika bra att börja kika efter ett nytt jobb redan nu. Jag har hittat ett som låter väldigt roligt. Men det är på 100% och både kvällar och helger. Jag vet inte om jag orkar så mycket. Tror jag ska ringa och höra mig för. Någon som har ett tips på hur jag bör göra?

Nu ska jag göra lite frukost!!!

Kram ❤️

  

En reaktion på ”Godmorgon!

  1. Låter väl bra med arbetsträning på kontor. Då får du lite erfarenhet och det låter ju som kontorsjobb är något du kan tänka dig framöver. Sen ska du förhoppningsvis bli gravid nu och bli föräldraledig. En bra tid att söka nytt jobb att börja på efter det :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *