Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Godmorgon!

Mina långtidsverkande tabletter fungerar inte. Hjälp! Jag tar Oxikodon 10 mg. De ska man ta var 12:e timme. Men de har bara effekt på mig i ca 8 timmar. Jag har även snabbverkande på 5 mg. De får jag ta vid behov var 6:e timme. Jag vaknade av en extrem smärta i både från tarmen och högra äggstocken. Då har den snabbverkande gått ur. Jag måste alltså ta båda hela tiden för att slippa ha kramp.

Jag måste höra med min klinik om de kan skriva ut snäppet starkare. Så här kan jag ju inte ha det. Nackdelen är att min IVF-läkare inte är så insatt i just denna medicinen, som är den enda som hjälper. Hon tycker inte att jag ska kontakta min läkare på Vårdcentralen då de inte är så kunniga på endometrios där. Så vad gör man? Sätter sig på gynakuten? På en söndag lockar det inte alls då man får vänta i flera timmar.

Jag säger bara en sak, FUCK ENDO!!!

image

Hoppas ni får en bättre söndag än mig. Bitter som bara den. :(
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *