Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Gott Nytt År!

Idag är årets sista dag. Vad tycker ni om det? Jag tycker nog allt att det är lite skönt. För 2015 var inget bra år alls. Jo kanske lite, men inte mycket. Så jag hoppas på att nästa år kommer att bli mer positivt och fint. Att jag når några av mina mål här i livet.

Jag är tyvärr inte så aktiv på bloggen just nu. Orken finns inte riktigt där. Ett tag funderade jag över att strunta i den helt inför nästa försök. Men det skulle jag nog inte klara av. Jag skulle sakna att skriva av mig och få fina kommentarer och pepp från er. Så jag lovar att jag ska försöka komma tillbaka med fler inlägg från och med den 19 januari.

Ett tips till er som inte vill missa några inlägg är att skaffa ett konto på antingen Bloglovin eller Blogkeen. Där sparar man sina favoriter och får påminnelser när någon gör ett inlägg. Smart va?

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År!!! 2016 ska många av oss få sina drömmar uppfyllda. Det hoppas jag på!!!

latest-happy-new-year-2016-photos
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *