Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Graviditetstest!

När jag använder graviditetstest så köper jag alltid dem från Graviditetskollen. Jag tycker de är billiga och bra. Dessutom har de fri frakt. De har två varianter på sitt egna märke som stickor och stavar. Men de säljer även tester från Clearblue och RFSU. Så då kan man använda de där billigare om man vill tjuvtesta i förväg innan testdagen och sedan använda ett från Clearblue när det är dags för det stora testet. Så gör oftast jag. Hur brukar ni göra? OBS! Jag uppmanar ingen att tjuvtesta då det kan visa negativt och göra en ledsen i onödan. Men jag själv är inte så bra på att hålla mig.

gravtest sticka gravtest stav

Våra graviditetstest testar efter ett speciellt hormon (hCG) som kraftigt ökar i samband med graviditet. När hCG-halten överstiger våra graviditetstests känslighetsgräns (25 eller 10 mIU/ml), blir graviditetstestet positivt. Alla våra graviditetstest är av högsta kvalité för att ni som kund ska få vara så säker som möjligt. Alla våra graviditetstest är CE-märkta och instruktioner på svenska medföljer varje beställning. Graviditetstesterna är 99% – 99,6% säkra.
(Saxat från Graviditetskollen)

(Detta inlägg är ett samarbete med Graviditetskollen, men åsikterna är till 100% mina egna och jag använder själv produkten)

4 reaktioner på ”Graviditetstest!

 1. Hur tänker du kring att få barn och leva med den smärta du gör? Detta är inte kritik på något vis bara en undran hur du tror livet kommer fungera när du får barn och om du fortfarande har dessa problem? Svara gärna med ett inlägg.

  Lycka till med allt. Hoppas du får må bättre snart

 2. Vi har gjort flera grav.test den här gången..men det har/är för att det kommit en brun rosa historia..som jag hoppas håller på att avtar nu. Har bara haft Clearblue test denna gång, med veckoindikator
  Men har tidigare testat gravtest och urinvägsinfektionstest från Testlagret, de har fungerat bra de också.

  Ha de gott Libra!

  Kram fr B

 3. Jag använde mig av två test.det som jag fick av kliniken och ett clearblue digitalt med veckoindikator.testade på testdagen och sedan dagen efter.så lär jag nog göra igen när det blir dags..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *