Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Gravidkudde

Någon som har testat denna kudde från NG Baby? På Ellos kostar den 399:-.

  

  

16 reaktioner på ”Gravidkudde

 1. Funkar precis lika bra med en amningskudde, den har du dessutom användning för även när bebis har kommit, oavsett om du väljer att amma eller flaska.

 2. Jag har en bbhugme som är med prasselfria kulor. Den är verkligen guds gåva till gravida! Jag vet inte hur jag hade fixat min foglossning utan den! Förra grav hade jag en dreamgenii gravidkudde, den är fylld med nån stoppning och är också ganska så bra, men den är inte i närheten så bra som bbhugme!

 3. Hade en sån förra graviditeten men sålde den snabbt då den inte var skön, kändes för stor o obekväm. Hade ist en vanlig kudde mellan benen pga foglossning och sedan har jag för mig att jag bullade upp lite med mitt täcke under magen.

 4. Hade/har en sån. Vår äldsta hund adopterade den av mig i slutet av graviditeten… Och har använt den sedan dess, antagligen väldigt skön för hennes gamla kropp. Skulle säga att den var sådär, den prasslar en del – men inget som störde mig. Var lätt att forma utifrån mina behov och är inte riktigt så klumpig som vissa andra gravidkuddar. Gillade att den inte var för mjuk heller, hade nästan velat ha den ännu lite fastare. Stort plus för att överdraget är lätt att ta av och tvätta. Kommer inte ihåg vad jag betalade, men jag köpte den vid någon kampanj så jag betalade inte fullpris för den. Använde dock vanliga kuddar ett bra tag in i graviditeten, var först när de inte ”räckte till” som jag köpte en gravidkudde.
  Kram

 5. Jag visste inte ens om att sådant fanns och hade inte behov av en sådan kudde under min graviditet. Tycker inte man ska lägga pengar på sådant förrän man vet att man har behov av det, fast det kanske du har.

 6. En fråga, hur mår din endometriosvärk av din graviditet. Då endometriosen varit så illa för dig och även för mig undrar jag kring detta. Stort grattis igen!

 7. Hej!

  Jag hade en kudde i samma format som jag köpte på Amazon.uk. Den var suuuper! Doomoo heter märket. Den var också perfekt att ha runt lillkillen sedan när han skulle lära sig sitta. Kastade den vid senste garderobsrensningen tyvärr, annars hade jag med glädje skänkt den till dig!

 8. Köp den inte! Provade den under min graviditet pga foglossning och behövde avlastning, men den var bara prasslig, skitvarm och jävligt jobbig att ha nära sig.

 9. Jag hade också den och tyckte inte om den. Den är fylld med små kulor som prasslar massor och är svår att forma så den stannar på rätt sätt. Dessutom rätt så hård/obekväm. Dock använder vi den flitigt ändå då den är perfekt som avdelare i sängen mellan storasyster och lillebror (vi samsover). Hur mycket de än rullar så kommer de aldrig över den kudden haha… Men som gravidkudde? Rekommenderar inte den. Hade velat ha en som var stoppad som en vanlig mjuk kudde.

 10. Vet inte om det är exakt samma men den jag hade var också grå och jag köpte den på ellos kostade ungefär samma. Håller med den prasslar massor! Jag kunde inte sova med den, den väckte både mig och min man. Dessutom tyckte jag den var jättehård. Tycker inte det ens kan kallas för kudde. Kuddar tycker jag ska vara mjuka. Provade den 3-4 nätter sen åkte den upp på vinden, tror jag har slängt den nu.

 11. Först av allt STORT GRATTIS! Jag har följt din blogg i flera år med ett uppehåll nu under en tid, återkom till din blogg och hittade den FANTASTISKA nyheten! Underbart!

  Jag provade kudden under min graviditet och jag tyckte att den var skräp! Den prasslar skitmycket, jättestörigt. Och det värsta av allt -det blev skitvarmt! Jag använde hellre egna kuddar och bullade upp där jag faktiskt ville ha dem än att ha den där jäkla kudden i halva sängen, haha 😉

  Jag håller alla tummar och tår,
  Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *