Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Gynakuten!

Idag har jag inte mått så bra. Jag började dagen med att ringa runt efter mer smärtisar. Men ibland är det helt omöjligt känns det som. Var är alla läkare? När jag ringde på eftermiddagen igen så tyckte sköterskan jag pratade med att jag skulle åka in. Då hade jag extremt ont. Kände mig helt yr och illamående och väldigt smärtpåverkad. Tyvärr hade min man precis åkt till jobbet så han fick snällt köra hem igen. Det svartnade för ögonen när jag stod upp och vågade inte sätta mig själv i en taxi. Läskigt!

När vi väl kom dit så var där mycket folk. Jag kände mig helt borta och hade svårt för att sitta. Vi frågade efter en säng men det tog ett tag innan jag fick en. Till slut fick jag en och det kändes som en evighet. Hatar att sitta bland en massa folk när man mår så dåligt. Vill inte att någon ska titta på en.

En sköterska kom och tog lite prover på mig. Allt såg bra ut så där var ingen infektion i alla fall. Skönt det. Då var det ”bara” endosmärtor. Jag fick 2 alvedon och ligga där och vänta. Jag lyckades somna. Det händer typ aldrig när jag är bland folk. Men kroppen var helt slut.

Efter 3 timmar kom sköterskan in och sa att hon pratat med jourläkaren på telefon. Hen hade tydligen inte tid för lilla mig. Så hon gav mig smärtstillande som skulle räcka tills imorgon och bad mig ringa in då igen. Jag kände mig helt uppgiven och tackade och tog emot och vi åkte hem.

Väl hemma så började jag må bättre av medicinerna och värmedyna. Lyckades somna igen och sov i flera timmar. Tills jag vaknade nu och har extremt ont igen. Hur ska jag orka ringa runt imorgon igen? Ska det behöva vara så här svårt?

4 reaktioner på ”Gynakuten!

  1. Men din stackare, ska det aldrig ta slut för dig? Att du ska behöva leva med denna smärta under så lång tid är inte rimligt :(

  2. Jag tänker på dig,hoppas du fått ha en lugn eftermiddag och kväll fri från ont.kram❤️❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *