Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Hemlängtan!

Nu verkar det gå att kommentera igen. Tack för era fina kommentarer. De värmer. 💜

Själv ligger jag i en sjukhussäng och har hemlängtan. Jag ligger i en sal och delar rum med 2 män och 1 kvinna. Den ena mannen är tyst och lugn. Den andra fiser och rapar, har pratat i telefon en del. Kvinnan fick laxerande och har blöja. Behöver jag säga mer?

Precis när jag lyckats somna så började det åska. Why? Det var väl helt onödigt. Dessutom skulle kvinnan ha en ny blöja. Jag försökte krypa ner långt under täcket men det hjälpte inte. Tur jag fick en plats vid fönstret. Men det blåser och väsnas en del.

När jag vaknade hade jag ganska ont. Det krampar i bukspottkörteln. En ny smärta. Den andra vanliga är borta. Skönt det i alla fall. Jag fick lämna lite blod och kolla blodtryck och feber. De två senare såg bra ut i alla fall så det är nog inget allvarligt. Antagligen en lätt retning på bukspottkörteln. Då får jag låta bli att dricka och äta på ett tag.

Vid 19 fick jag en tablett som heter Oxynorm, men den hjälpte inte så mycket. Så nu ca 5 timmar senare fick jag Ketogan istället. Båda är morfin. Så nu känns det mycket bättre. Lite lullig i huvudet om man säger så.

Jag tycker det är lite läskigt att sova med morfin i kroppen. Dessutom känns det onödigt att sova bort ett härligt rus. Jag får må bra på alla sätt en stund. Jag kommer nog att sakna mitt morfin lite sen. Ha ha! Jag känner mig likgiltig när jag tar det, det är så skönt. Men nej, någon morfinmissbrukare skulle jag nog inte kunna bli. För när det börjar gå ur kroppen blir jag fruktansvärt irriterad på allt och alla. En mindre kul biverkning. Jag har försökt googla på om det stör fertiliteten på något sätt men har inte hittat något. Någon som vet?

Nu ska jag nog spela lite spel. Det är lite roligare med morfin i kroppen. Ha ha!

Jag skriver mer om själva ERCPn imorgon.

Godnatt på er mina fina läsare!

4 reaktioner på ”Hemlängtan!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *