Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Hjärtljud & järn!

Idag har vi varit hos barnmorskan igen. Jag berättade att jag börjat känna mig tröttare, mer andfådd och får ont i huvudet ibland. Så vi kollade blodvärdet. Det låg på 120 idag så det är dags att börja ta mer järn. Jag börjar med två gånger i veckan.

Jag fick ett tips som jag ska testa. Tusen tack!


Sen kollade hon mitt blodtryck som låg bra.

Efter det var det dags att lyssna. Hon hittade hjärtljuden ganska snabbt. Bebisen sparkade hela tiden så det sprakade en hel del i den där apparaten. En riktig vilding är det där inte. Så undrar om det är en Vilda eller Vilde. Hi hi! Passande namn kanske?

Besöket gick väldigt snabbt idag och jag hängde knappt med. Var extremt trött för jag är inte van vid att gå upp så tidigt. Så när vi kom hem så sov jag i två timmar. Snark!!!

Glöm inte att rösta på min blogg, nr 26.

årets-babyblogg_badges-01
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *