Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Höstmys!

Hej kära läsare! Hoppas allt är bra med er!

Igår skulle jag egentligen på Sorgbearbetningskursen. Men jag fick ställa in igen pga migrän. Det gör mig så ledsen när det blir så. Men migrän är riktigt jobbigt. Det enda som hjälper är att försöka sova bort det. Det fungerar ganska bra om jag tar en Imigran innan jag lägger mig.

Idag är det fredag igen. Solen skiner och jag känner av lite energi som bubblar inom mig. Så kanske jag ska ge mig ut på en promenad. Vi får se vad jag orkar med. Jag är lite sugen på något gott att dricka ikväll. Jag dricker alkohol så sällan nu. Så ibland vill man lyxa till det med lite bubbel eller vin. Jag ska försöka undvika öl för min mage gillar inte det alls. Så det får bli vin eller drinkar istället.

Vad ska ni hitta på i helgen? Vi har inget planerat. Om vädret är fint så hoppas jag på att gå lite promenader och kanske kolla lite loppisar i stan. Det är roligt.

Jag har blivit en riktig te-människa nu. Det är så otroligt gott att göra sig en kopp te på kvällen om man känner sig lite frusen. Jag har precis spanat in Tekungen‘s hemsida. Där kan man beställa och få hem i brevlådan. De har från 20:-. Ett tips om ni är sugna på te. Dessutom har de just nu 10% på de fina burkarna. Vilket är ert favoritte? Har ni något tips?

Nej nu ska jag äta lite sen frukost, ta en dusch och få lite gjort.

Hoppas ni alla får en underbar dag i solen! ❤️

  

3 reaktioner på ”Höstmys!

 1. Dumma migrän.hoppas du kunnat sova bort den.
  Vi har varit på babysimmet,nu är A så trött och jag fika sugen:)I helgen ska vi nog fortsätta röja på tomten lite i övrigt bara mysa.janske nån spontan utflykt,vi gillar såna.När man bara hamnar nånstans utan att planerat det:)blir nog att se film också:)
  Trevlig helg!
  Kram

 2. Hej jag undrar samma som Sara. Förstår om du försöker dryga ut kassan lite men just nu känns det faktiskt bara som en säljblogg.

  Hoppas det går bra vid operationen o att du äntligen kan få må bra.

 3. Är det sponsrade inlägg du gör när du länkar till varor och hemsidor eller är det ”bara” för att du tycker om just dem produkterna?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *