Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Husdrömmar

Som vanligt när sommaren är här så drömmer jag mig bort och längtar efter ett hus. Det skulle vara fantastiskt skönt att bara kunna gå ut i trädgården. Jag saknar verkligen en trädgård. 

Många följer nog tv-programmet Sommar med Ernst. Visst ser det alltid så fantastiskt härligt ut att pynta sitt lilla hus precis som man vill ha det. Det bästa var nog det där Orangeriet som han fixade till. Det är en dröm jag har. Ett ställe där man kan laga mat utomhus. Det måste vi ha när vi har köpt hus, ett litet utomhuskök.

Innan jag ens hittat det där drömhuset så sitter jag här och googlar på växthus. www.swedengreenhouse.se har väldigt fina.

  
Vilken dröm det skulle vara att sitta här och mysa en sommarkväll. Det skulle t om gå att sitta där under våren och hösten.

  
Tänk att kunna odla en massa örter och kryddor precis utanför dörren. Tänk att ha en liten myshörna där man kan sitta och läsa. Tänk att ha en liten festplats där man kan samla familj och vänner och grilla. 

Vad har ni för husdrömmar? Hur bor ni idag? Trivs ni bra? Vi bor i en hyreslägenhet. Där finns en innergård. Men jag trivs inte så bra där. Jag vill ha en egen trädgård.

4 reaktioner på ”Husdrömmar

  1. Jag är precis som Du Libra, dagdrömmer om det där huset som aldrig verkar dyka upp..var faktiskt igår och kikade på ett litet hus. Men min make är byggnadsingenjör och letar mest fel hela tiden när vi går på husvisningar, blir så himla trött på honom. Inget duger, jag tror att han innerst inne inte vill att vi ska köpa hus utan flytta ut till vårat fritidshus. Vårt fritidshus är jättefint tycker jag men på tok för litet och det är för mycket jobb för att få till det själva. Maken har redan gått i väggen, orkar inte ta tag i fortsättningen och jag kan inget göra själv. Så här står vi och trampar. Bor i hyreslägenhet, men som sagt det vore ljuvligt med egen trädgård och altan i kvällssol :)

    Ha det bra vännen!

    Kram fr B

  2. Vi har flyttat till ett litet hus med en liten trädgård för ett år sen. Det är som du säger otroligt skönt att bara kunna gå ut i trädgården, plantera och fixa där. Nu planerar vi ett litet växthus också.

    Vi gick kompromissa lite. Hade inte råd med att köpa ett helt perfekt ställe så har hållt på med renovering under året som gått. Men egentligen har det varit helt ok. Det tar iallafall tankarna bort från ivf’andet ett tag :)

  3. Jag är född och uppvuxen på landet,tjugo minuter från stan..sen träffade jag min man och flyttade ut till honom mitt ute i skogen..här är lugnt och skönt.Vi har ett litet hus,i vist renoveringsbehov.Stor tomt,jag älskar verkligen vår tomten.Naturen omkring är underbar..

  4. Hej. Jag lever nog lite av min dröm. Ett rött hus på landet. Stor köksträdgård och ett växthus med vita trä stommar där man kan sitta innuti. Vi köpte ett hus med ett visst upprustning behov. Vi har renoverat allt och byggt ut. Det är toppen med hus. Jag bodde i hyreslägenhet innan. Fördelen med eget är ju att det känns roligare att investera i projekt. Det är bara fantasin som sätter stopp./kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *