Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Annons
Add Comment Register

I <3 your blog

Jag har fått en nominering av fina C på hennes blogg. Vi har följt varandra ett tag och hittade varandra på forumet minbebis.com där jag också har min blogg. Där har vi en fantastiskt tråd för oss som har försökt i över ett år. Just nu testar C olika mediciner för att se om det hjälper de att få sin efterlängtade bebis. Hon har lättare PCOS och har fått några missfall. Snart är det kanske dags för IVF för de också. Jag håller tummarna att det ska hjälpa de.

Nu ska jag nominera 5 stycken bloggar. Det är svårt att välja och jag skulle helst vilja välja alla bloggar jag följer. Men de är så många. Jag läser även många gamla bloggar som jag följt länge men känner att jag vill ge de nya en chans att visa upp sig.

Livet i stort och smått
Denna blogg har jag följt ett tag. Vi träffades i ett annat forum som jag också hänger på. Då gjorde de sitt första IVF och jag höll tummarna stenhårt. Tyvärr misslyckades det och även ett FET som de precis har gjort. Nu ska hon imorgon måndag påbörja sin andra stimulering inför ett FET. Jag håller tummarna hårt att de ska lyckas denna gången.

Mamma och bonusmamma
Vi har följt varandra väldigt länge. Redan när jag påbörjade min första IVF. Här kan ni följa henne och hennes mans kamp om att få ett gemensamt barn. Mannen har barn i ett tidigare förhållande och fick sedan tyvärr testikelcancer vilket har gjort att de får låna spermier av en vänlig själ. Jag tycker det är fantastiskt att det finns så fina människor som ställer upp för de som behöver. Nu är hon äntligen gravid och jag hoppas så att det ska gå vägen.

Längtan till ett barn
Här får ni följa Annas graviditet som jag tycker hon förtjänar så mycket. Hon har liksom vi förlorat ett barn men även haft svårigheter med IVF och missfall. Efter 7 misslyckade IVFer har de nu lyckats med en SPONTAN GRAVIDITET. Visst kan livet vara rättvist ibland också efter alla orättvisor. Nu är det verkligen deras tur.

Fertilitetsresa
Detta var en blogg jag snubblade in på nu när vi skulle påbörja vår 2:a IVF. Detta är en tjej som jobbar stenhårt för att gå ner i vikt för att få påbörja sin IVF. Just nu går hon på en diet som ska ta henne dit. Jag tycker hon verkar vara en jättestark person. Jag hejar stenhårt.

PiOmiO
Detta är en tjej som jag också träffade på i ett forum. Det visade sig att vi skulle ligga väldigt lika i våra behandlingsplaner vilket har varit roligt att följa. Tyvärr fick hon precis avbryta sin behandling efter sprutor och allt pga att hennes kropp inte svarade som den skulle. Jag vet hur det är att behöva avbryta mitt i en behandling och hoppas så att de får börja om snart.

Trevlig läsning!!! 😀

Reglerna för utmärkelsen är
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

2 reaktioner på ”I <3 your blog
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *