Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

I min garderob

Några av er undrar vad jag hittar på om dagarna. De dagar som jag mår sämre och inte orkar gå ut, då sitter jag ofta och tittar på kläder på diverse olika sidor. Det är roligt. Men samtidigt lite farligt. Man är inte så värst rik med enbart sjukpenning, så det gäller att hålla hårt i plånboken. Det är ju så lätt att klicka till sig lite saker utan att tänka sig för. Trösthandla! Det är definitivt något som jag sysslar med just nu.

Jag tänkte dela med mig av lite kläder som jag gillar. Mest för att det är kul. För att jag vill försöka fokusera på lite positivt istället för allt det negativa. Det kanske ni också tycker är roligt? Bilderna länkar vidare till produkten.

FullSizeRender(7)

Den här jackan tycker jag är jättefin. Jag har faktiskt en liknande.

FullSizeRender(8)

Jag gillar klänningar. Helst prickiga klänningar. Jag vet inte hur många jag har. Denna är riktigt söt.

Vilket plagg är er favorit? Var brukar ni handla kläder? Tips mottages gärna på roliga klänningar som inte är allt för dyra. :)

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *