Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

2 reaktioner på ”IBS

  1. Jag fick utskrivet en gammal sorts antidepressiva tabletter för ett par år sedan och jag skulle bara ta en tiondels dos av. Minns inte riktigt namnet på dem. Tydligen var en av bieffekterna lindring av IBS. Det fungerade faktiskt men inte så länge. Inte ens ett år tills jag blev dålig igen. Sedan slutade jag med p-piller och har knappt känt av det sedan dess.

  2. Jag har testat något som heter Inolaxol, det kan vara något liknande det du visar på bilden. Jag vet inte om det gjorde varken till eller från faktiskt. Det jag tror hjälpte mig mest var att jag fick olika kostråd för vad jag skulle undvika och då minskade mina besvär som jag hade haft länge. De kan komma tillbaka ibland men de har aldrig varit lika illa som när det var som värst för några år sedan. Till slut vände det i alla fall.
    Exempel på råd som jag fick var att hellre äta vitt bröd än mörkt fiberrikt.
    -undvika följande: för mycket kolsyrade drycker, lök, paprika, stammen på broccoli och blomkål, tugga tuggummi, frukt etc.

    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *