Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Illamåendet (9+1)

Jag blir så osäker när jag knappar in de där siffrorna. 9+1. Stämmer verkligen det? Är vi så långt? Ja det är vi. :)

Idag mår jag inte alls bra. Illamåendet har tagit över mitt liv. Det började direkt på morgonen och har hållit i sig hela dagen. Postafen hjälpte inte idag. Så idag får jag inget gjort. Men det gör inget. Jag är ju ledig. Kanske mår jag sämre idag eftersom jag åt godis igår kväll? Får sluta med det. Mår ju ändå bara illa. Får göra nyttigt godis istället. Sambon köpte jordgubbar till mig idag. Det var supergott. Man borde alltid ha färska frukter och bär hemma. Blåbär var också gott. Nötter går ner. Får bli fruktarian kanske. 😉

Jag har sån ångest för mitt nästa jobbpass. Sånt tänker jag på när jag är ledig då. Så dumt. Jag ska jobba 24 timmar på raken. Vi får visserligen sova ca 7 timmar då också. Men jag känner att jag inte orkar. Att vara konstant illamående och yr tar på mina krafter. Jag har svårt för att hjälpa en person när jag knappt orkar hjälpa mig själv. Vad hade ni gjort? Att åka buss är en mardröm. Det gör allt ännu värre. Med Edda så avtog illamåendet om 2 veckor. Vi får väl hoppas att det gör det denna gången också.

Idag är det alla ofrivilligt barnlösas dag. Det måste uppmärksammas. Jag funderade först på att posta denna bild på Facebook men vågar inte. Så jag nöjer mig med att lägga upp den här.

20130525-174019.jpg

En reaktion på ”Illamåendet (9+1)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *