Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Inget samtal!

Min läkare ringde aldrig upp mig idag. Jag blir så besviken. Vill så gärna börja nu. Vi har inte gjort ett försök på över ett år. Så nu när vi äntligen har peppat upp oss så kan vi inte börja. Jag blir lite irriterad över att vi inte fick träffa dem innan de stängde för julen. För då hade vi hunnit få allt klart tills nu.

Hoppas verkligen hon hör av sig imorgon. Kanske inte proverna hann bli klara. Det kan ju vara så. En, två dagar hit och dit spelar kanske inte så stor roll. Hoppas jag i alla fall. Enanton sitter ju inte i hur länge som helst.

Jag får återkomma imorgon!!!

disappointed-vert

4 reaktioner på ”Inget samtal!

  1. Hej! Och åh, är så glad att du är tillbaks! Välkommen, du har varit saknad! Vi kanske kommer igång ungefär samtidigt du och jag? Fast du har nog lite krokigare behandlingsväg kanske. Men roligt och peppigt! Hur mår du nu? Hur går det med smärtorna etc? Skriv gärna och berätta! Stor kram, M

  2. Ogillas när de inte ringer tillbaka när de säger att de ska göra det! Man förväntar ju att det ska höra av sig..visst de kan ju ha inträffat något, sjukdom eller sådant också de är ju inte mer än människor. Men hoppas de hör av sig imorgon så du/ni får veta hur allt blir!

    Kram B

  3. Jobbigt med väntan. Hoppas att de hör av sig till dig snart så att du får besked. Känner mig rätt ny på allt det här själv. På VUL i tisdags hade jag tre äggblåsor som var 10mm och känner mig supernöjd att det ens fanns tre! Fick höja dosen Menopur från 150 till 225 och nu är det ultraljud på fredag igen. Så det är bara att hoppas att de har vuxit till sig och är redo att plockas snart. Håller tummarna att ni får köra igång snart!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *