Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Inte på topp

I morse när jag vaknade kände jag direkt att det inte skulle bli en bra dag. Ångesten var så påtaglig. Jag orkade knappt gå upp, samtidigt som jag hade svårt för att sova.

Jag vet inte om det är kombinationen mens och snart ett år äldre som får mig att må så här. Jag kan inte greppa det. Det känns bara konstigt i kroppen. Faktiskt likadant som förra året. Då när jag gick till vårdcentralen och blev sjukskriven i 2 veckor igen.

Hur känns det då? Enorm ångest. Så pass mycket att jag inte vill gå upp ur sängen eller göra något. Inte ens något roligt. Det kryper i kroppen och värker. Jag känner mig andfådd. Det känns som att jag ska kollapsa eller något. Jag vet faktiskt inte vad jag tror ska hända.

Efter att mannen gått till jobbet så sov jag i två timmar. Sen kändes det lite lite bättre. Jag fokuserade på att gå till jobbet och jobba mina timmar för att sen imorgon vara ledig efter 14. Jag har bytt mitt lördag-söndagpass till fredag-lördag. Känns lite bättre. Väl på jobb så kändes allt mycket bättre. Förutom nu de sista timmarna innan läggdags. Jag hatar att sova borta när jag mår så här.

Jag kom på att det idag är den 27. Alltså är det exakt 1 år sen Edda blev gravsatt i minneslunden. Kanske är det det som får mig att må så här. Jag känner igen ångesten från förra året. Jag skulle så gärna velat åka till henne idag. Men det är ingen bra idé innan man ska jobba. Jag behöver inte bryta ner mig mer än nödvändigt.

Jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Hoppas ni får en trevlig helg!!!

3 reaktioner på ”Inte på topp

  1. Inte konstigt att du mår som du gör. Tillåt dig själv att vara ledsen, det är bara naturligt. Sen kommer nya dagar med nytt hopp och energi. Önskar dig en jättefin fortsatt helg.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *