Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

IVF-träffar

Ursäkta om jag tjatar om de här träffarna. Men vill bara berätta att jag har gjort om min sida som handlar om träffarna. Där kan ni hitta information om träffar som finns i olika städer. Saknar ni någon stad och vill vara kontaktperson där så kan jag hjälpa till att förmedla via bloggen. Jag har även gjort en bild och lagt på ivfbloggar.blogspot.se så fler kan hitta till oss. För er som undrar varför jag håller på med detta kan jag berätta att jag brinner för att hjälpa andra. Samt: Jag får hjälp, jag ger hjälp!

En standardfras från de som varit med på sin första träff – ”Varför har jag inte gjort detta innan? Allt känns så mycket lättare nu!”

Här hittar ni till TRÄFFARNA!

 

Ni är också välkomna att maila mig om ni undrar något.

:)

2 reaktioner på ”IVF-träffar

  1. Precis! Jag ångrar inte en sekund att jag drog igång dem. Känns som att man fått vänner för livet. :) Kram

  2. Tycker du gör helt rätt i att tjata om träffarna! De är nog bland det bästa som finns, när det är mörk och jobbigt och allt känns som en lång jäkla uppförsbacke. För att inte tala om alla nya relationer man bygger upp med andra.
    Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *