Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

IVF-vänliga kläder!

Många har nog problem med att man går upp lite i vikt och får en stor mage av alla hormoner. Det är ett stort problem för mig i alla fall. Sedan jag började med Synarela och Enanton förra året så har jag gått upp 7 kg och magen är så stor ibland så jag ser ut att vara gravid i 5 månaden. Sedan efter ett äggplock så sväller magen också enormt mycket.

Så eftersom jag inte har något bättre för mig så har jag surfat rundor på Zalando och letat upp bra kläder där man kan dölja den där svullna magen med. Kul?

zalando1

Omlott kofta
Döljer magen bra och sitter inte åt. Lätt att justera.

zalando2

Lång stickad tröja
Den här funderar jag skarpt på att köpa. Långt är bra!

zalando3

Lång tröja
Långa tröjor är perfekta att ha till tights eller jeggings.

zalando4

Byxor med gummiband i midjan
De här är de bästa och sitter inte åt om magen. Jag kan inte ha vanliga jeans längre.

zalando5

Byxor med hög midja
Jag är överlycklig att denna typ av byxor är inne just nu för de är så sköna. Man kan dra upp dem över magen. Perfekt!

Hoppas ni fick lite hjälp och tyckte det här var lite roligt!

5 reaktioner på ”IVF-vänliga kläder!

  1. Vad gäller byxorna, så syr du sådana själv för en ytterst liten peng. Det går tyg max 1,5 gånger benlängen (om inte tyget är extremt smalt). Om tyget kostar 150 kr metern, får du ett par byxor för 225 kr plus kostnaden för resår.

  2. Ååå, vad bra med lite tips på kläder, tack =) Jag har redan orolig magen (troligtvis IBS), så ibland svullnar magen upp och jag ser lite gravid ut…. Därför är jag orolig för hur jag kommer att se ut när det väl blir dags att köra igång med IVF sen. Gillade den svarta tröjan mycket och omlott koftan (såg dock kommentaren ovan så kanske inte ska köra på den svarta :/ )
    Kram

  3. Se upp för den svarta stickade. Bulan förstärks tyvärr i det plagget, har själv gjort det misstaget att köpa den. Fina saker i övrigt! :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *