Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Jag lever, jag mår ok!

Har precis kommit till salen efter att ha legat på uppvak ett tag. Jag mår ok. Lite skakig. Får inte äta förrän 16:30. Det känns lite jobbigt. Skulle vilja sova en stund men här är fullt med folk. Jag delar rum med 3 andra och de har besök.

Allt verkar ha gått bra i alla fall. Stenarna är borta. Hurra!!! Nu får vi hoppas att jag blir helt frisk.

Jag har märkt att det inte går att kommentera på bloggen. Jag ska kolla upp det. Annars funkar mailen. :)

Min utsikt:

IMG_7432-0.JPG

5 reaktioner på ”Jag lever, jag mår ok!

  1. HURRA!! Jag vill nästan säga grattis! Äntligen är de borta! Fantastiska nyheter. Kram till dig, och krya på dig!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *