Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Jobbar

Idag är jag tillbaka på jobbet. Själva jobbet i sig ger mig inte ångest. Men jag har kommit på att det nog är min struliga mage som gör att jag får mest ångest. Vi har ingen egen toalett. Ibland är den enda toaletten upptagen. Givetvis får jag jätteont i magen just då. Allt är säkert bara psykiskt. Ja eller det mesta i alla fall.

Jag var bättre i magen när jag började med Questran (gallsalter). Några blir dåliga i magen av att inte ha någon gallblåsa. Jag är en utav dem. Jag funderar allvarligt talat på att byta jobb bara för det här toalettproblemet får mig att må jättedåligt. Det tär psykiskt att vara så pass beroende av en toalett att jag knappt vågar gå hemifrån ibland. Så ska man väl inte behöva leva?

Jag fick sluta med Questran ett tag eftersom jag fick en spricka i ändtarmen. Det gjorde så ont att göra nummer två. Helt galet. Men om jag ska kunna jobba så måste jag ta Questran. Det gör att jag har lite ont igen.

Kanske KBT kan hjälpa mig med mina rädslor. Jag ska kontakta en terapeut så fort jag har hittat en som verkar bra. Jag har mått dåligt så länge nu. IVF tär så på psyket. Lägg till lite andra problem på det så blir vardagen inte rolig. Vad är meningen med livet?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *