Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Julstök & TENS!

Hej!

Hoppas ni alla mår bra!

Idag mår jag lite sådär. Har fått mer ont igen. Suck! Jag har faktiskt mått lite bättre i några dagar. Det har varit så skönt. Jag blir liksom lycklig när jag kommer på att jag inte har ont. Det är tur att jag har TENS. Utan den hade jag inte orkat. Idag ska jag trappa ut mitt sista steg på morfinet. Det känns lite läskigt. 5 mg på kvällen får jag bara ta. Men det går bra. Ska bli skönt att slippa skiten.

Denna veckan blir väldigt lugn. Jag har bara yoga på schemat på torsdag. Så jag ska försöka få till lite julbak. Vi blev så lyckliga för vi lyckades få ner svärmor till oss på julafton. Det ska bli mysigt. Vi har aldrig firat jul hemma hos oss. Så det blir jag, min man, bonussonen, svärmor och hennes man. Vi ska laga helt vegetariskt. Det är roligt att få tillfälle att imponera med matlagningskunskaperna. Att få köttätarna att tycka vegetariskt är helt ok. Hi hi!

Vad är er bästa vegetariska julmat? Vill ni ha tips och recept? 

Nu ska jag passa på att slå in lite julklappar när jag är själv hemma!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *