Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Kalender

Jag tänkte tipsa om Barnlängtans kalender igen. Nu är den uppdaterad med en massa träffar och annat smått och gott. Kanske du vill starta träffar i din stad? Då kan du maila dem så skriver de in det i kalendern. De kan också göra efterlysningar om ni vill komma i kontakt med andra. Ni kan även maila mig så lägger jag ut det på min blogg.

Ni får gärna sprida dessa länkar. :)

Barnlängtans kalender

Träffansvariga

Tillsammans är vi starka! 💜

10 reaktioner på ”Kalender

  1. Natalia:jag tror inte tid och plats är bestämt ännu, för Barnlängtan träffen i april i sundbyberg. Håll utkik på Barnlängtan Stockholms facebook sida så berättar de där, när det närmar sig.

  2. Nathalia: Jag har mailat ivfresan. Västerås vet jag tyvärr inget om. Jag kan efterlysa om du vill. :)

  3. Sara: Det har jag tyvärr inte hört något om. Är du intresserad av att vara kontaktperson så kan jag efterlysa i bloggen. :)

  4. Nathalia: Det var ju konstigt. Säker på att din fungerar? Testa att maila till mig så tar vi det den vägen. :)

  5. Nathalia: Hej! Det var ju konstigt. Vilken av träffarna menar du? Jag ser att där är två olika.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *