Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Kan det vara så enkelt?

Jag har ju känt det som att något skaver långt ner. Det bultade och ut kom en stor blödning. Blödningen lättade igen men skavet var kvar. Precis när vi skulle sätta oss ner och äta lite finmiddag som vi köpt känner jag att något åker ner och lägger sig i slidmynningen. Anade vad det skulle kunna vara. Gick in på toaletten och hittade det jag sökte. En stor fet hård klump… av Crinone. Kan det ha varit den som skavt och orsakat denna megablödning som det var idag? Ja antagligen var det så enkelt. He! För nu känns det lite lite bättre där det stickiga varit. Kanske där är mer. Det fastnar nog på sidorna om livmodertappen. Där är det nog väldigt skört. Nu får vi hoppas att det slutar blöda helt. Jag slutar med Crinone nu. Jag har bara 2 kvar och de behöver jag inte ta.

Ska fråga om detta imorgon när jag ringer. Kanske där är mer som behöver bort. Dumt att det skaver i onödan och skapar såna här läskiga blödningar.

Ha en trevlig söndagkväll! :)

3 reaktioner på ”Kan det vara så enkelt?

  1. S: Nej jag har redan tagit de jag behöver. Fick ett 14-pack och de tog slut igår. Jag hade 3 över från förra IVFen. Min slemhinna är väldigt tjock så jag behöver inte ta extra. Tror det beror på det i alla fall. :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *