Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

KBT & finbesök

Jag glömde tydligen att skriva ett inlägg igår. Det hände inget intressant. Jag hade först en sådan där natt med mycket smärta så jag inte kunde sova. Vilket resulterade i att jag sov mycket under gårdagen. Det kändes som att jag hade ett migränanfall på g igen. Så försökte sova bort det. Det lyckades.

En gammal kollega hörde av sig idag. Hon jobbar inte längre på mitt jobb. Det känns lite ledsamt att det endast är en av mina kollegor som hör av sig och frågar hur jag mår, då en som inte ens jobbar kvar. Det är en av anledningarna till att jag vill byta arbete. Kollegor betyder så mycket. 

Idag var det dags för KBT igen. Jag ville fokusera på den ena saken som jag egentligen sökte för. Mina magproblem och vilken stress det innebär. Det kändes bra. Vi kommer att ta upp det mer. 

Sen på kvällen kom en fin gammal vän på besök. Det var riktigt roligt att ses igen. Det blir tyvärr inte så ofta längre då vi bor i olika städer. Jag fick t om en finfin present. ❤️
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *