Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Knivsmärtor

Jag som började må bättre igen mår helt plötsligt sämre. Det känns som knivsmärtor där inne någonstans. Jag blir inte klok på detta. Är så trött på det. Kan inte ens sova. Allt gör bara ont. Kanske det beror på att vi har haft sex igen. Ska vi behöva avstå från det? Vilket tråkigt liv det skulle vara. :(

Inte har min läkare ringt heller. Men förstår att hon haft fullt upp på sin första dag efter semestern.

Imorgon ska jag träffa min psykolog igen. Jag fick 3 uppgifter av henne. Men jag kommer bara ihåg 2. Hm! Får kolla igenom mina inlägg. Det var sjukgymnast, TENS och … Läkaren som lovade att skicka en remiss till sjukgymnast har nog glömt bort det. Så jag funderar på att gå till en annan. Ahhh! Akupunktur var det ju också. Den andra sjukgymnasten kör alla 3. Perfekt! Så den ska jag ringa imorgon.

Lite roligt som händer i mitt liv:
Imorgon ska jag träffa några vänner som ska flytta utomlands. En hejdåfest. Kul och lite sorgligt. Hoppas jag mår bättre. Jag funderar på en present. Svårt! Något typiskt svenskt kanske? På fredag börjar Malmöfestivalen. Ska ni dit? Där är rätt många bra band i år. Jag ska se Bob Hund, Thåström, Little Dragon, Weeping Willows och lite annat. Hoppas jag känner mig social. Saknar mina vänner känner jag. Men jag har inte orkat träffa någon direkt.

Nej nu är klockan 3:05 och jag ska försöka sova lite. Om det går. En katt har lagt sig tvärs över sängen. Mysigt! :)

image

5 reaktioner på ”Knivsmärtor

  1. Vi har aldrig testat La Roche. Älskar tapas. Mina favoriter är Restaurang Davidhall och Plockepinn. :)

    Så ni har också haft bröllopsdag. Grattis!!! Vi också! :)

  2. Vi var inne i Malmö i söndags och firade vår bröllopsdag på Mando, skulle gått på Gränden men det var stängt.. det var så gott :) Håller oss ifrån city nu när Malmö festivalen kickar igång.
    Ett ställe ni borde testa är La Roche jätte god tapas mat :)
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *