Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Kramp

Hoppas att ni alla hade en trevlig midsommar. Vädret var tråkigt samt att jag hade väldigt ont så vi bestämde oss för att sitta hemma och ta det lugnt. Vi åt gott och hade det mysigt.

Min smärta har blivit värre. Jag kan knappt sitta eller ens ligga. För det krampar runt hela svanskotan. Riktigt jobbigt! Inget hjälper. Jag försöker stretcha lite för då känns det bättre för stunden. Oxikodon hjälper inte. Ipren kan jag inte ta för jag har fått så ont i magen av det.

Jag har beställt en sittring. Det ska tydligen vara bra att avlasta svanskotan. Just nu sitter jag mellan 2 stolar. Det känns faktiskt bättre då. Men så kan jag ju inte sitta hela dagen. Jag skulle vilja gå en promenad men då får jag så ont i både hälar och bäcken.

Jag har bokat en tid med en läkare på vårdcentralen. 4 veckor måste jag vänta. Så länge står jag inte ut så funderar på att uppsöka en läkare akut. När det krampar kan jag inte göra någonting.

Någon som har Coccygodoni? Jag är ganska säker på att det är mitt problem.

  

10 reaktioner på ”Kramp

 1. Nää jag kan inte minnas att jag slagit i den, bara att hoppas att det går över.
  Ska prova med en kiropraktor tror jag, men va jag blir mest fundersam över hur läkarna kan ”gissa” o säga att det är dubbelsidig höftledsinflammation, hur går det över och varför funderar dom inte när det inte blir bättre överhuvudtaget.
  Man blir ju less på sjukvården, man ids ju inte ens gå vidare. Har varit där nu 2 gånger o det bli inte bättre.
  Men, man få hålla ut!
  :-)

 2. Malin: Det finns bra kuddar. Jag har köpt en på Varsam som man blåser upp. Du har inte slagit i svanskotan? Det kan tydligen komma flera år efter. Annars kanske en kiropraktor kan hjälpa dig? Jag fick vara mensfri länge och gå på starka smärtstillande. Nu är jag gravid så använder mest TENS. Testat akupunktur?

 3. Tack för ditt svar!
  Men va konstigt, jag har inte ett enda rätt när det gäller symtomen gällande endometrios.
  Är skitless på att ha ont o det känns som om man vill sitta på en kudde med hål i, min värk går ner från svanskotan o bak i benen, lika på båda sidor.
  Man blir trött av att ha ont..
  Har du fått någon medicin eller ska det gå över av sig själv?

 4. Malin: Vad tråkigt att du har liknande besvär. Jag har fått diagnosen endometrios vilket antagligen ger mig smärta. Smärtan kommer och går fortfarande tyvärr. Det verkar vara vanligt att det smärtar ut i svanskota/ändtarm när endometrios sitter mellan livmoder och tarm. Kolla upp det och lycka till!!!

 5. Hej-
  Halkade in på din blogg av en slump när jag googlade på min värk som jag har.
  Har du fått någon hjälp?? Det här kom krypande i februari ungefär o det kändes som om det brann i mina höfter, har varit hos doktorn 2 gånger o DOM säger dubbelsidig höftledsinflammation (det vill jag inte ha det till, o det har verkligen inte gått över) Är helt säker på att det kommer från svanskotan, gör ont när jag sitter o framförallt ligger o blir fan tokig snart, säger som dig, man börjar ju tro att det är något annat skit.
  Hör gärna av dig om ditt gått över automatiskt eller om du fått hjälp..

 6. De brukar väl ha akuttider samma dag oftast? Annars någon närakut om ni har det. Säg att det är outhärdligt och att du måste få prova kortison direkt och se om det hjälper

 7. Låter jobbigt! :/ kanske kan du uppsöka ett privat alternativ? Dyrare men man får ofta snabb vård och tid.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *