Detta är en blogg om vår resa i IVF-världen. Vi har försökt bli med barn sedan augusti 2009. Efter en utredning blev vi klassade som ofrivilligt och oförklarligt barnlösa. Vi har gjort 6 stycken IVF-försök där jag har varit gravid 3 gånger. Första gången förlorade vi vår dotter Edda i vecka 22, andra gången blev ett MA i vecka 10 och nu är jag äntligen gravid igen. BF är den 24 oktober 2016 och vi längtar efter lillebror så mycket.

Add Comment Register

Kuratorn

Idag var det dags för ett besök hos kuratorn igen. Det känns alltid lite peppande att gå dit. Jag brukar fundera på vad jag vill prata om. Men det är sällan som det blir just den saken. Man snubblar in på så mycket annat.

Idag pratade vi mycket om jobb. Mitt jobb och önskan om att hitta något nytt. Att det är för tungt att vara kvar på mitt jobb med allt som vi varit med om under tiden jag varit där. Hur nära det är till kyrkogården där ifrån. Om ångesten jag får över att inte hälsa på Edda tillräckligt mycket. Om det här måstet som jag själv skapat. Att hon faktiskt är med mig överallt annars också och inte bara vid minneslunden. Jag visade min fjäril på armen och började gråta. Äntligen hittade hon en knapp för tårarna. Det är fortfarande mest Edda som kan framkalla tårarna.

Jag mår lite konstigt idag. Igår åt jag lite choklad och fick ont. Då fick jag ta en Spasmofen igen. När jag skulle gå och lägga mig kände jag mig helt yr och illamående så hade svårt för att somna. Magen kurrade rundor en massa. Vet inte riktigt vad som hände. Idag känner jag mig helt matt. Jag som hade tänkt åka och shoppa lite. Känner ett stort behov av att köpa nya kläder eller kanske något fint till lägenheten. Men det får vänta.

Idag kom det ett nytt nummer av Att Adoptera. Det kändes lite jobbigt för den kom så där oskyddat i brevinkastet. Tänk om bonussonen eller någon annan ser? Kan man be dem posta den i ett kuvert?

IMG_7372.JPG
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *